SZANITEREK

Zuhanykabinok  •  Zuhanytálcák  •  Zuhanyfolyókák  •  Üvegajtók
Csaptelepek  •  Kádak  •  Mosdók  •  WC-k

Forgalmazott márkák 

RAVAK

A RAVAK cseh céget a Kreysa és Vařeka család alapította 1991-ben, akik mindmáig a vállalat aktív vezetői. E két családnak sikerült felépíteni Csehország legnagyobb fürdőszoba-berendezés gyártóját.
Sikerük mögött az alapvető szabályok betartása, mint az első osztályú minőség felügyelete, egyedülálló technológiák használata, tapasztalt mesterek kézműves ügyessége és eredeti szerzői design rejlik. 

ALFÖLDI

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje az ALFÖLDI Porcelángyár, melynek alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen. Ezzel megalakult Magyarország egyik legismertebb vállalata.
Az ALFÖLDI  szaniterek folyamatosan újabb családokkal, termékekkel bővülnek, miközben a hagyományos és közkedvelt termékeik is megújulnak.

MARMY

Öntött márvány mosdók.
A műkő zúzalékból készült termékek lehetőséget adnak egyedi formák, színek és különleges felületek megvalósítására. Az „öntött márvány" termékek felületét gyakran tévesztik össze az igazi márvánnyal, mivel a látványa és tapintása megtévesztésig hasonlít
a természetes kövekére. További pozitív tulajdonsága, hogy nagyméretű, különleges kiképzésű szaniterek esetében is nagy szilárdsággal bírnak, sőt a kerámiával szemben sokkal ellenállóbb a felületük.

HANSGROHE

A HANSGROHE mint a vezető szaniteripari vállalatok egyike, kiváló minőségű, formájú és működésű termékeket gyárt. Azért, hogy ügyfelei világszerte a lehető leghosszabb ideig örömüket leljék bennük.
HANSGROHE  magasra helyezte a mércét: kizárólag kiváló minőségű és ivóvízhez alkalmas anyagokat használ, amelyeket tartós teszteknek vet alá.
HANSGROHE  saját, szigorú irányelvei, valamint
a független intézetek által végzett rendszeres tesztek garantálják a tartós elégedettséget.

ROLTECHNIK

A ROLTECHNIK 1991-ben alakult Csehországban amely zuhanyfülkéket, zuhany falakat valamint szaniter berendezéseket gyárt. Sikerének kulcsa az első osztályú alapanyagok kiváló minőségének és magas színvonalú megmunkálásának, az innováció gyors tempójának, valamint a vevőkhöz történő egyedi hozzáállásnak köszönhető.

CERSANIT

A CERSANIT S.A. Európa egyik piacvezető gyártó cége lengyel tőkével. A CERSANIT Csoport alapvető tevékenysége a fürdőszoba kivitelezésére és beren-dezésére szolgáló termékek gyártása és forgalmazása (szaniter kerámia termékek, kerámialapok, fürdőkabin, akril fürdőkád és zuhanytálca, fürdőszoba bútorok,
és fürdőszobában felhasználható egyéb termékek).
A CERSANIT gazdag és attraktív termékpalettájának köszönhetően egyre több vásárló bizalmát nyeri el.

MOFÉM

A sikertörténet 1900-ig vezethető vissza, amikor a gyártás és termékfejlesztés kultúrája elkezdődött az Osztrák-Magyar Monarchia területén. Az évtizedek során több változáson keresztül formálódott azzá, amit ma sokan MOFÉM-ként ismernek, és gyakran ipari Hungaricumként is neveznek.
A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév a szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvaló-sulásának neveznek. Egy legenda, amely nem csak a csaptelepekről, de az azokat létrehozó emberekről is szól.

AXOR

Az AXOR az egyéni életstílus sokféleségét és bűvöletét mutatja meg a fürdőszobában. A világ legsikeresebb tervezőivel együttműködve átfogó és egyéni fürdőszobai kollekciók születnek - olyan egyéniek és olyan különbözőek, mint maga az ember. Különböző stílusok az eleven, sármos lakótérként is funkcionáló fürdőszobától a természet inspirálta nyugalom szigetéig.